Любен Дилов-син: Борисов непрекъснато се опитва да надхитри съдбата

NetNews

Борисов непрекъснато се опитва да надхитри съдбата, заяви Любен Дилов син. Или да угоди на хората – добави водещият Антон Хакимян по "Тази сутрин" по бТВ.

Двамата коментираха мерките против пандемията.

„Националната ни тревожност се свежда до две неща: да не настинем и да не се минем“, каза Любен Дилов пред bTV и допълни, че в моментът българите са загрижени и за двете. Той коментира също, че ЕС е пропуснало в шанса в ковид кризата да засили своя авторитет чрез съвместни действия на държавите и на лидерите им. Според него за хората има голям ефект, когато усещат, че зад тях има голяма колективна сила.

COVID кризата засили евроскептицизмът на българина, такова мнение изрази проф. Румяна Коларова.

Двамата коментираха и изместването на политическата от здравната и икономическата криза. Протестиращите така и не успяха за 100 дни да формулират защо трябва да си ходят Борисов и Гешев, коментира Любен Дилов-син. „Ние го разбираме, около 5000 човека на жълтите павета, но баба на село не го разбира“, каза той.

„Протестиращите не успяха този път да станат мнозинство, макар че има като цяло масово одобрение на протестите“, коментира проф. Румяна Коларова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

6000 лв. за два почти нови "мустанга"

Сайта на американското Управление на общите служби (GSA) обяви търг за продажбата на два практически нови "мустанга" на цената на употребявана малолитражка. Проблемът е, че колите са използвани за краш тестове и дори да бъдат възстановени, няма да могат да бъдат регистрирани. Двата "мустанга" – жълт и бордо – са […]