Любен Дилов-син: С оръжието за Украйна изиграхме жестока акробатика

NetNews

Имам усещането, че управлява Корнелия Нинова, защото цялата коалиция клекна и прие това безумно решение, което дори ние трябваше да го гласуваме. Така коментира военно-техническата помощ за Киев от София Любен Дилов – син, депутат ГЕРБ-СДС, цитира novini.bg.

,,Изиграхме партия шах, свързана с позицията на България по отношение на помощта за Украйна. Това е жестока акробатика, с която всъщност не се цели да се помогне на Украйна или да не се помогне, а просто да се скрепи управлението. Аз не знам какво да мисля, не знам кой управлява в момента“, каза той.

Според него коалицията и парламентът са се помолили на Нинова да не напуска по този начин.

Наистина парадокс, който се дължи на напълно нескопосаното управление на Кирил Петков, посочи той.

Според него по времето на управлението на Бойко Борисов енергийните цени са били стабилни и за вътрешния, и за външния пазар.

Сега ни чака тотален шах с новите цени, които чакаме да се обявят от КЕВР и не знам как ще си плащаме сметките, добави Дилов – син.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лудогорец близо до нов рекорд в България

Лудогорец почива през зимната пауза само с две точки аванс пред ЦСКА, но през пролетта сериозно увеличи преднината пред основния си конкурент в битката за титлата. Към момента разликата между „орлите“ и „червените“ е 17 точки. Именно толкова е и рекордната дистанция между шампион и подгласник в историята на родния […]