Любимата на Милен Цветков: Иронизираше всички, особено себе си

NetNews

"Милен беше доста ироничен човек и към себе си, и към околните. Това е качество, което аз много ценях в него. Имаше забележително чувства за хумор много обичаше да се шегува с мен под всякаква форма и това даваше специален привкус на нашите взаимоотношения. Мога да кажа, че винаги чувството му за хумор е било справедливо, такъв, какъвто беше той и в живота. Винаги беше честен и справедлив човек. По същия начин умееше да се шегува, точно в правилния момент и по начина, по който трябва да го направи."

Това каза за БНР Милена Иванова, автор на книгата „379 дни с Милен Цветков“. Иванова беше спътницата в живота на журналиста Милен Цветков в продължение на 379 дни преди трагичната му кончина навръх Великден.

Тя споделя, че Милен Цветков винаги е търсел истината и е бил на страната на справедливостта. Според Иванова в личните взаимоотношения Милен Цветков е бил изключително мил и нежен човек. Човек, който е имал нужда да дава любов и да получава такава.

„Милен беше изключително интелигентен човек, който имаше широк поглед върху живота и освен с неговата професия той се занимаваше с много други неща. Освен това, че беше изключителен журналист, той се интересуваше и от психология и много обичаше да наблюдава хората или да разсъждава върху тяхното поведение и най-интересното беше, че той винаги намираше отговор за поведението или начина, по който хората се отнасят един към друг или правят нещо. Милен беше предаден в последните дни, но аз мисля, че той не таеше в себе си обида или нещо, за което да не може да прости на някого“, допълни в предаването „Закуска на тревата“ Милена Иванова.

Част от приходите от продажбата на книгата ще бъдат дарени на Фонда „За децата на Милен“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Левицата на кръстопът: Залязва, трансформира се или се появява нова?

Преди малко повече от две години си зададох въпроса „Залязва ли левицата?” Той беше предизвикан от намаляващата привлекателност на левите партии не само в България, а и в Европа, видима от спадащите им изборни резултати при растящо социално разслоение. За мое съжаление, днес отново ми се нага да се върна […]