Любопитни дестинации очакват Йозил

NetNews

Много отбори проявяват интерес към атакуващия халф на Арсенал Месут Йозил. Немецът не е в списъка за мачовете на тима си във Висшата лига и Лига Европа, което даде ясна индикация, че дните му в Лондон са преброени.

Най-силен интерес към 32-годишният футболист в момента проявяват ДС Юнайтед и Фенербахче. Очаква се турците да се опитат да го привлекат още през тази зима. Според медиите в Англия турският език и турските му корени биха били от решаваща роля при евентуални преговори между двете страни.

Тимът от американската МЛС иска да използва факта, че брандът на Йозил "M10" е силно разпространен в Щатите и евентуално негово пристигане там, би покачило продажбите му със сериозен процент.

Тимове от Саудитска Арабия, Катар и Италия също са изпратили запитване към централата на Арсенал, но поне към момента Йозил не проявява интерес към тях.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

10 декември 1877 г. Плевен пада

На 10 декември 1877 г. Плевен пада след петмесечна обсада. Осман паша предава града и гарнизона. Превземането на град Плевен е важен момент в Руско-турската освободителна война, защото освобождавайки значителни руски сили, след битката при Шейново в началото на 1878 се открива пътя към османската столица Истанбул. В края на […]