Ангел на Victoria’s Secret направи холивудски актьор баща за пръв път (СНИМКА)

NetNews

Немският модел Тони Гарн, прочула се като един от ангелите на "Victoria's Secret", и съпругът ѝ, британският актьор Алекс Петифър, добил слава с участията си в холивудските продукции "Аз съм номер четири" и "Професия: Стрийптизьор", са станали родители на дъщеричка, съобщи сайтът на сп. "People".

От публикация на 29-годишната Гарн в Инстаграм става ясно, че бебето се е появило на бял свят миналата седмица. Щастливите родители са избрали за дъщеря си името Лука Малайка.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от TONI GARRN (@tonigarrn)

"Най-вълшебното преживяване в живота ми доведе в нашия свят Лука Малайка миналата седмица. Тя незабавно открадна завинаги нашите сърца", гласи текстът, придружаващ снимка на крачето на новороденото момиченце.

Тони Гарн и 31-годишният Алекс Петифър минаха под венчилото през октомври миналата година в Хамбург, Германия, след като се сгодиха в навечерието на Коледа година по-рано, през 2019 г., припомня БТА. Преди няколко месеца двойката оповести, че очаква първото си дете.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Honda търси нов партньор за разработване на електромобили

Японският производител на автомобили Honda търси нов партньор за разработване на нови електрически превозни средства. Това обяви главният изпълнителен директор Тошихиро Мибе на неотдавнашна пресконференция. Както в миналото, Honda очаква по този начин да намали разходите за разработка на нови модели, като по този начин ще увеличи потенциалната им рентабилност […]