Баща и син станаха Мъж на годината (СНИМКИ)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Снощи се състоя официалната церемония "Мъж на годината", организирана от Дарик радио. Тя се проведе в чест на Стефан Иванов и сина му Максим Иванов, които през 2020-а прекосиха Атлантическия океан за 105 дни със собственоръчно изработена лодка.

Стефан и Максим Иванови останаха единствените номинирани в престижния конкурс, след като през пролетта двамата представители на медицината у нас – ген. Венцислав Мутафчийски и доц. Атанас Мангъров един след друг отказаха да разберат кой от тях е "по-мъж на годината".

"Не знам въобще как се е случила тази номинация. Късно снощи неприятно се изненадах и първата ми работа бе да изпратя писмо за оттегляне на подобна номинация", обяви ген. Мутафчийски. А доц. Мангъров коментира тогава пред Dir.bg: "Какво значи "Мъж на годината", първо? По какво ще мерим мъжествеността – по дължина, по дебелина, по какво… Това са пълни глупости. Това да не е порно, че да си мерим мъжествеността. Айде моля ви се!…".

Всяка година има и специална награда на екипа на Дарик радио. Призът се връчва за принос към популярна кауза. Тази година отличени са БНТ и трудът на жестовите преводачи в нелеката битка с Covid-19. Камелия Ангелова, Бонка Саздова и Надежда Мирчева са лицата на жестовия превод в националната телевизия, които бяха отличени.

Водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов спечели награда за най-стилно лице от телевизионния екран, а "Мис ТВ чар" стана колежката му – репортерката Анна-Мария Конова.

Призът "Легенда" отиде при Иво Хаджимишев – фотограф, художник и журналист.

Вечерята се състоя в специално отворен за целта кабинет на Фердинанд I Български, цар на българите, разположен в централната сграда на Военна академия "Г.С. Раковски"

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шулева: Пенсионната система ерозира

Новият парламент трябва да уреди редица въпроси, касаещи дистанционната работа. Това обясни в интервю за БНР Лидия Шулева, заместник-председател на Икономическия и социален съвет. Работата от разстояние по сегашното законодателство засяга основно работата от дома. Пандемията обаче наложи и други практики – да се работи от споделени пространства, извънградски имоти, […]