Бивше съветско депо за бутилки от водка днес е един от най-цветните плажове

NetNews

Това е плаж, който прилича на калейдоскоп, въпреки че не изглежда като създаден по естествен път, истината е друга. Докато служел за сметище, плажът бил опасен заради острите парчета счупено стъкло и никой не можел да го посети.

Руският Стъклен плаж близо до Владивосток е създаден така, че „морето“ от бутилки под въздействието на океана ерозира през годините и превръща стъклото в красиви цветни камъни.

По време на съветското управление на този плаж били хвърлени стари бутилки с водка, вино и бира, но от порцелан, съобщават местни медии, цитирани от pochivka.blitz.bg. Вълните, които удрят повърхността му, оформят стъклото в красиви камъчета, така че те превърнали това депо в красиво място.

В противен случай, докато площадката служила като депо, плажът бил много опасен поради острите парчета счупено стъкло и никой не можел да го посети.

Сега плажът е под закрила и е изключително популярен, така че през лятото хората ходят там, за да се насладят на красотата му.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж почина, след като е припаднал пред изборна секция

Мъж почина, след като е припаднал пред изборна секция. В 14:03 часа е получен сигнал за мъж но около 50 години, на който му е прилошало и припаднал пред изборна секция 53, която се намира в Петрич, предаде Нова телевизия. Мъжът е транспортиран от екип Спешна помощ до болнично заведение, […]