Бритни Спиърс с ултиматум: Няма да пея на сцена, докато…

NetNews

Певицата Бритни Спиърс обяви, че няма да се качи на сцената отново, докато баща ѝ контролира кариерата ѝ като неин попечител, съобщи ВВС, като цитира пост на поп звездата в профила ѝ в Инстаграм.

През 2008 г. американски съд постави изпълнителката под попечителство заради нестабилното ѝ психично здраве и проблеми с наркотиците. За неин основен попечител бе определен баща ѝ Джейми Спиърс, който контролира кариерата, финансите ѝ и дори голяма част от личния ѝ живот.

Последната сценична изява на Бритни Спиърс беше в края на 2018 г.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

"Няма да се изявявам на сцени, докато баща ми се занимава с това какво обличам, казвам, правя или мисля", гласи постът Спиърс в социалната мрежа. Тя твърди, че предпочита да споделя видеоклипове от хола си, вместо от сцената в Лас Вегас.

"Попечителството уби мечтите ми… Така че всичко, което имам, е надежда", написа още певицата.

Поп звездата предприе съдебни действия, за да си върне независимостта, припомня БТА. В началото на този месец съд в Лос Анджелис отказа да удовлетвори искането на блондинката родителят ѝ да бъде отстранен като попечител на нейните финанси.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Грибнев: Балтов, допуснахте нарушения за 1 млн. лв., оттеглете се достойно

Историята неведнъж е доказвала, че е пагубно една личност да се отъждествява с цяла институция или голяма група хора. Всеки един, дръзнал да го направи, изпада във всемира на вечната забрава. Лидерите водят масите, те не ги задължават и не се отъждествяват с тях. Те са личности в малки или […]