Вашият хороскоп за днес, 01.06.2021 г.

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят на детето ви поставя съвсем не пред детски предизвикателства. Ще се наложи да приемете неща, с които не сте съвсем съгласни. Понякога нещата не се случват по вашия начин, колкото и да не ви харесва.

Телец

Може да е денят на детето, но вас работа ви чака. Два, че даже три месеца лежерно и ето настава време за действие. Ще се справите, кога ли не сте. Все пак, днес не забравяйте да почетете детето в себе си, погледнете на света сякаш го виждате за пръв път.

Близнаци

Това сякаш е Вашият ден, Вашият празник, Вашият месец. Ще усещате полъха на детството, ще събудите онази палава своя природа, която е безкрайно любопитна и търсеща, влюбена в живота, в птичките, в радостта. Ден за радостни вълшебства. Може би можете да научите и другите на това? Правете нещата за забавление и тогава те ще се случват по най-добрия начин.

Рак

Хем търсите вълнения и удоволствие, хем се реете и дистанцирате от нещата, към които се стремите. Необикновен ден, носещ и радост, и объркване, същевременно вдъхновяващ и удовлетворяващ.

Лъв

Въпреки милото ви отношение и неустоимия ви чар, днес ще се появят някои проблеми или по-скоро затруднения, забавяния в комуникацията, които могат да объркат плановете ви. Бъдете много стриктни в обещанията си и точни във времето, а останалото е Божа работа.

Дева

Започва нов месец, който отваря лятото. Самото му име звучи като свобода. Днес денят е лек и малко мистичен. Не се увличайте да пръскате прекалено много средства и не се омайвайте от чуждите думи. Мислете с главата си, но помнете и никога не забравяйте да слушате сърцето.

Везни

Какъв ден само, на детето. Понякога просто ей така минава, дори без да се случи нещо особено, а това си е тъжно. Все пак детето вътре във всеки един е неговата връзка с вечността и безкрая, с играта и живота. Важно е днес да направите нещо искрено и чисто, нещо свързващо ви с онази ваша чиста, неподправена и доверчива част, която винаги е там някъде и е всъщност истинското лице на всеки от нас.

Скорпион

Днес е ден за дълбоко потапяне в себе си. А какво, ако едно такова пътешествие не е навън, а навътре в себе си. Колко далеч сте избягали от онова вътрешно пространство, за да изследвате външните. С няколко думи – станете пак дете.

Стрелец

Ще търсите съмишленици и ще ги намирате. Животът в група ще ви привлича и ентусиазира до ранния следобед, когато просто ще изпитате необходимост от уединение. И вие трябва да си зареждате батериите от време на време.

Козирог

Позволете си да погледнете на себе си с очите на дете. Усмихнете се на онова дете във вас, което никога не пораства. Почувствайте радостта и свободата, които то носи. Усетете любопитството, вълнението, играта, която го примамва. Понякога различният поглед прави света много, много различен. Позволете си да погледнете с очите на дете.

Водолей

Какви ли не мисли, какви ли не неща ще ви отвличат от досадното, от ежедневното, от скучното. Но днес е ден специален, денят на детето. А едно дете винаги се спотайва вътре в някой възрастен. Дете, което обича сладолед и велосипед, дете, което обича да шляпа в дъждовните локви и да краде череши. Толкова сладко и мило да погледнеш там, където светът е шарен, където мечтите са големи, а коленете разбити, но усмивките винаги топлят и песните винаги са весели и светът е безкраен и толкова приказен. Щастливи деца бъдете!

Риби

Денят е шарен, денят е пъстър, денят е първоюнски. Точно такъв, какъвто трябва да е денят на детето – свободен. Позволете на душата си да се почувства свободна, дайте ѝ простор, дайте ѝ синева, дайте ѝ хвърчила. Усмихнете се и се оставете на онази безметежност, която единствено детството може да даде.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Британски граждани може да загубят правото си на пребиваване в страни от ЕС

Десетки хиляди британски граждани, които още не са кандидатствали за статут на пребиваване във Франция, Малта, Люксембург и Латвия, рискуват да загубят правото си да живеят и работят в тях след 30 дни. Тогава изтича крайният срок за кандидатстване за постоянно местожителство, съобщи вестник „Гардиън“. Отделните страни членки на Европейския […]