Вашият хороскоп за днес, 12.05.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хванете ли се да учите нещо днес, просто ще го изследвате от всички страни и ще извадите важно и меродавно заключение. Контактите ви с роднините няма да са супер топли и задушевни, но пък всичко ще е точно и ясно.

Телец

Ще сте заети да обновявате и преобръщате идеите за финансовото си състояние. Винаги има какво да се направи по този въпрос, по-важното е да не спирате мисълта за изобилието, което свободно тече към вас.

Близнаци

Днес много лесно ще променяте настроенията си, ще проявявате инициатива, но и ще се страхувате да започвате нещата. Следвайте вътрешния си глас, надскочете страха, скочете в новото.

Рак

Интуицията ви днес ще е силна, по-важният въпрос е – как се възползвате от нея. В крайна сметка тя е инструмент за справяне с ежедневието. Може би ще е добре да мислите, да се ослушате и тогава да действате, вместо обратното. Поне опитайте да видите какъв ще е резултатът.

Лъв

Ще имате нужда от свобода, ще имате нужда от революция. Зад привидното ви спокойствие, сигурност и постоянство дреме един революционер. Разбира се, революции вдигате само в краен случай и когато са нарушили спокойствието ви. Вие сте пацифисти по природа. Днес очаквайте провокации и изненади.

Дева

Какво е целта в живота на човека, какво е знанието, какво е целостта, защо всъщност е всичко това. Ние хората приличаме на дървета, имаме си корен, но имаме и корона и именно тази корона показва какво носим, можем ли да приютим някого под сянката си или растем право нагоре като меч. Каквато и да е нашата посока, каквато и да е нашата цел, най-важното е тя да има резултат и за другите.

Везни

Далечните места, чуждите неща, необикновените хора ще ви подмамват да напуснете уютната си черупка. Може би ще е по-лесно да я понесете със себе си и да се превърнете в един от онези пътешественици, откриващи потънали кораби. И така – не се размечтавайте прекалено, днес е ден за планове, учене и говорене.

Скорпион

Светът ще ви мами, ще ви предизвиква, ще ви изпитва. Сложен ден, ако оставите нещата на произвола или ако сами се оставите в неговите прегръдки. Загърбете емоциите, следвайте инстинкта, следвайте логиката, бъдете бойци.

Стрелец

Кой е достоен да бъде ваш партньор, а достойни ли сте самите вие да партнирате със себе си. Дали тревожността или подценяването не са прикрит егоизъм и мания за важничене. Понаблюдавайте се и поставете нещата в правилната категория.

Козирог

Светът очаква вашия допир, вашия ред, вашия анализ. Имате да дадете нещо уникално, красиво и невероятно, така че просто го направете. За кого иначе са всички прекрасни качества, ако не, за да бъдат споделени.

Водолей

Животът е една луда надпревара, съпътствана от риск и блясък за разкош. Всеизвестно е, че съдбата обича смелите, можете ли да се осмелите? Можете ли да станете голям играч?

Риби

Днес е ден, в който трябва да се разграничите от другите. Хубаво е чувството за общност, но е важно да знаете и усещате собственото си лично пространство. И да се погрижите за всички, които допускате вътре, така де – бъдете добри домакини.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Напрежение! Иран успя да обогати уран до 63%

Иран е успял да обогати уран до чистота 63 процента в съоръжението си в Натанз, обяви Международната агенция за атомна енергия. Това е станало още миналия месец в отговор на експлозията в Натанз, за която властите в Техеран обвиняват Израел и е сериозна пречка пред усилията на Съединените щати и […]