Виктория с жест към баща си

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Българският представител на Евровизия Виктория с емоционална първа репетиция на голямата сцена на Евровизия в Ротердам. Сцената е претворена като вътрешният свят на Виктория. Под звездното небе тя е сама на ръба на скалата сред океана от емоции със снимката от миналото – на малката Виктория и нейния баща.

"Много исках просто да го зарадвам и с това показвам, че наистина хората трябва да ценят повече семействата си, близките си, да ги обичаме да им показваме любовта си всеки ден, защото животът е кратък. Когато излязох на тази сцена, забравих за всичко и се почувствах все едно съм си вкъщи", каза пред БНТ български представител на "Евровизия" 2021 Виктория Георгиева.

"Да бъдеш уязвим на сцената е ключов елемент. Това искаме да предадем на публиката с песента. Показваме и силата, която Виктория има, изправяйки се. Затова тя първоначално е на земята", каза сценичният режисьор на България Марвин Дитман.

"Пясъкът, който пада отгоре, е универсален символ на отминаващото време. А когато времето спре – целият свят се променя. Това е прекрасен начин да се изрази нейната вътрешна борба и осъзнаването, че има надежда в края на пътя", каза Дан Шиптън, сценичен режисьор на България. А по пътя към сцената в Ротердам има стриктни правила – коронавирусът промени и песенния конкурс. На всеки 48-часа всеки, който влиза в тази зала, се тества за коронавирус. А защо решиха да организират все пак конкурса – причината е, че това се възприема като един голям тест за културния живот на цяла Европа", каза ръководителят на българската делегация на "Евровизия" 2021 Йоана Левиева-Сойър.

Публика на концертите също ще има, но само при 20% от капацитета на залата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Испания посреща десетки милиони туристи

Испания очаква да посрещне около 45 млн. туристи през тази година, съобщи Ел Паис. Очакванията са на министерството на туризма. Това обяви туристическия министър Рейес Марото. Посочва се, че това е предварителна прогноза. Смята се, че е постижима. Ако броят на туристи се осъществи, ще бъдат достигнати половината от нивата […]