Дейвид Хаселхоф намерил свободата си

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Американският актьор и певец Дейвид Хаселхоф, известен с ролите си в сериалите "Спасители на плажа" и "Рицарят ездач", както и с хита си "Looking for Freedom", рекламира кампанията за ваксинация на германското министерство на здравеопазването.

"Вдигнете ръкавите", казва звездата на немски във видео, публикувано от министерството в Twitter.

David Hasselhoff hat sich für die Corona-Schutzimpfung entschieden. Warum, erklärt er im Video: #ÄrmelHoch pic.twitter.com/b5nSjlTVTy

— BMG (@BMG_Bund) June 7, 2021

От кабинета на здравния министър Йенс Шпан потвърждават, че Дейвид Хаселхоф не е получил пари за своя принос към ваксинационната кампания.

В друго видео азртистът съветва всички в САЩ, Германия и по света да се ваксинират, докато показва малка лепенка на дясното си рамо.

Стоейки пред вилата си в калифорнийския град Калабасас, холивудксата знаменитост споделя, че иска отново да се наслаждава на всекидневния живот и свободата да пътува.

"Желанието ми е животът да се завърне към нормалното, към свободата. Намерих свобода с ваксинацията. Можете да го направите и вие", казва Дейвид Хаселхоф.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сийка Милева: Подсъдимо лице стои зад протеста

Първа реакция на прокуратурата за протеста пред Съдебната палата. Пред БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева заяви, че няма да коментира "политически акции, организирани от лице, подсъдимо за агресия над журналисти". Милева допълни, че отговорността за охраната на обществения ред е на изпълнителната власт. Нормалното функциониране на съдебната власт […]