Дрехите издават хората, които кръшкат

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Някои казват, че се обличаме не за да покажем личния си стил и да изразим себе си, а за да впечатлим околните. Не всички са съгласни с това твърдение, но американско проучване посочи нещо много интересно във връзка с прелюбодейците и дрехите им.

Според експерти от САЩ външния вид – и по-конкретно част от облеклото на дамите (че и на мъжете), издава дали даден човек изневерява на половинката си. Резултатите от проучването са въз основа на допитване, проведено в голям сайт за запознанства.

В проучването са участвали 800 жени. Установено е, че 52% от анкетираните, които имат любовник, носят сутиен с размери на чашките от A до C. В този случай собственичките на втория размер на сутиени най-често изневеряват на половинките си.

Освен това се отбелязва, че жените, които харчат големи суми пари за луксозно бельо, често са неверни във връзките си. Според проучването само 11 процента от анкетираните купуват секси бельо за половинките си, а 73 процента – за да впечатлят любовника. 40-годишната участничка в анкетата Ясмин от Лондон потвърди, че не купува бельо, за да впечатли съпруга си.

„Откакто започнах връзка преди шест месеца, започнах да се чувствам много по-секси. Редовно купувам секси бельо и го обичам, за да впечатля любовника ми, а не мъжа ми“, обясни тя.

Но американските учени издадоха и какво носят мъжете, които изневеряват. Експертът Даниел Крюгер определи едно конкретно облекло, предпочитано от неверните мъже.

По време на експеримента специалиста показа на респондентите изображение на две тениски на Ralph Lauren със същото лого в различни размери. В резултат на това, според участниците в проучването, мъжете, които носят дрехи с голямо лого на известна марки, се интересуват повече от кратки сексуални връзки, отколкото от изграждане на дългосрочни романтични връзки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Андреа продължава с обиколките на басейните по оскъден бански

Бившата на Кубрат Пулев Андреа продължава да се наслаждава на нежните слънчеви лъчи на лятото, както и да радва с преслестите си. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) Фолкдивата продължава с обиколките на басейните, но във всеки случаи една константа се запазва – банският е оскъден, […]