Как манипулират различните зодии

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Нека си го кажем направо – все някога през живота си сте ползвали манипулация, за да постигнете своето. Рядко в това няма нищо лошо, а в повечето случаи е подмолен инструмент за хората, които го владеят до съвършенство, пише actualno.com. В тази статия ще вдигнем завесата и ще видим как манипулира всяка една от зодиите:

Овен: Задържат ви, ако искат да направите нещо

Те са романтични в смисъл, че са безмилостни и не се предават. Те са упорити и сблъскващи се, така че не се притесняват да не бъдат смятани за напористи. Не ги интересува, стига да им осигури това, което искат. Те могат да скрият своята настойчивост зад усмивките и забавните моменти, но не се заблуждавайте – няма да спрат, докато не направите това, което искат.

Телец: Предизвикват вина

Те могат да изиграят жертвата, да ви разкажат история или дори да не кажат нищо, но изглеждат така, сякаш са били избити от света. Те са едни от най-силните хора наоколо и знаят как да кацнат на крака. Ако играят на картата на жертвата, това вероятно е за манипулиране на други.

Близнаци: Лъжа

Най-манипулативното нещо, което Близнаците правят, е да разтегне истината; с други думи, те лъжат. Те могат да рационализират лъжата си, като казват, че това е за по-добро добро и няма други възможности, но те използват лъжата като начин да манипулират другите. Те могат да кажат, че ще направят нещо и нямат абсолютно никакво намерение да го правят, или могат да кажат, че ситуацията е ужасна, когато наистина не е така.

Рак: Кара нещата да звучат по-зле, отколкото са.

Ракът катастрофира нещата. Не лъже, нито играе жертва; това просто кара нещата да изглеждат по-лоши, отколкото са. Те не са просто тъжни, когато партньорът им скъса с тях; те са съсипани и убедени, че никога повече няма да намерят любов. Всеки, който е свидетел на сърцето на Рака, ще направи всичко, за да се почувства по-добре.

Лъв: Действайте невинно

Най-манипулативното нещо, което Лъвът прави, е да сведе до минимум поведението им. Лъвовете са уверени, но понякога егото им ги кара да правят неща, които могат да имат негативни последици за другите. Ако Лъв направи нещо, което е победа за тях и загуба за някой друг, те ще го завъртят, така че звучи полезно и за двамата.

Дева: Пасивно агресивни

Девата е косвена, когато става въпрос за техните желания и желания. Те не винаги излизат и казват това, което искат, но пускат намеци и отправят неясни, пасивно агресивни предложения, така че другите хора да мислят, че са измислили идеята сами и нямат нищо общо с Дева.

Везни: Привидна невинност

Когато Везните манипулират, те се държат така, сякаш не знаят как да направят нещо или нямат необходимите умения, така че някой друг ще го направи вместо тях. Понякога Везните ще добавят чар и флирт в сместа, за да получат още по-добри резултати. Ако бъдат призовани за поведението си, те ще се държат така, сякаш нямат представа за какво говорите.

Скорпион: Изисква лоялност, независимо от всичко

Най-манипулативното нещо, което Скорпионът прави, изглежда да изглежда като голяма грешка да се противопостави на тях. Може да ги загубите от живота си, ако не се съгласите с тях. Не е като емоционалното насилие и тормоз. Всички тайни, които сте поверили на Скорпиона в миналото, може да не се считат за поверителни повече и те биха могли да ги направят обществено достояние, ако сте аут.

Стрелец: Бъдете твърде добри

Най-манипулативното нещо, което Стрелецът прави, е твърде приятно. Може да се чудите колко прекалено мило е манипулативно, но това е фактът, че те са изключително приятни, за да получат резултат. Ако трябва да ви бомбардират с внимателност, за да ви накарат да направите нещо за тях, Стрелец ще го направи. Истинската доброта е нещо, което се прави, без да се иска нищо в замяна, но добротата може да изисква плащане.

Козирог: Карате хората да се чувстват глупави

Козирогът използва техните знания и умения като начин да накара някой да прави това, което иска. Като кара някой да се чувства тъп и се нуждае от напътствия, Козирогът може да го накара да следва плана си. Когато някой се чувства способен и силен, той е по-способен да се изправи срещу Козирог и да каже не, така че тази зодия отслабва доверието.

Водолей: Бягат, вместо да се сблъскват с проблеми

Една минута те присъстват, отговаряйки своевременно на вашите текстове и съобщения; следващата, това е пълна тишина. Това може да продължи известно време, а след това, когато се чувствате отчаяни и предлагате всичко, за което се сетите, за да ги върнете, Водолей ви има там, където те искат. Може дори да не сте наясно, че ви манипулират.

Риби: Отказва да поеме отговорност

Най-манипулативното нещо, което Рибите прави, не поема отговорност за действията си. Те не са виновни, че нещо се е случило или че някой се е разстроил. Рибите просто си вършеха нещата и се бяха изгубили в главата им. Понякога може да се почувства така, сякаш Рибите не мислят, че трябва да отговарят за каквото и да било, защото са толкова креативни и специални.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Настояваме за обществено допитване за дълга, защо ни трябва кредит за осветлението, когато има финансиране от ЕС - Адв. Г. Георгиев от БНД за заема на община Ямбол от 9 млн. лв.

„Не сме против тегленето на кредит, но начина, по който е направено предложението и параметрите, които са заложени в този кредит считаме, че не дават яснота, не дават прецизност и не дават ясна икономическа и финансова обосновка на кредита”. Това мнение изказа адвокат Георги Георгиев, общински съветник от Българска нова демокрация на днешната сесия на ОбС. На заседанието бе прието решение общината да поеме дълг в размер на 9 млн. лв. Ето какво още заяви той при обсъждането на точката: