Катерач изкачи необезопасен един от най-високите небостъргачи (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Практикуващият свободно катерене британец Джордж Кинг изкачи без въжета и други обезопасителни мерки един от най-високите небостъргачи в Европа, намиращ се в Барселона, Испания, предаде The Guardian.

21-годишният Кинг се покатери необезопасен до върха на високия 116 метра хотел "Мелия Барселона Скай" пред погледа на любопитно множество.

На слизане дръзкият катерач беше арестуван от местната полиция.

"Когато бях на върха, се чувствах така, сякаш съм в друго измерение на блаженство. Когато се срещнах с полицията на слизане, главата ми все още витаеше в облаците", сподели Джордж Кинг.

Кинг изкачи високата постройка в Барселона за 20 минути. Младият мъж се прочу през 2019 г., когато изкатери необезопасен 310-метровия небостъргач Шард в Лондон.

Джордж Кинг е от Оксфорд, Англия, но понастоящем обикаля Европа с ван. Сред "завоеванията" му е и 144-метровият небостъргач Агбар Тауър, който също се намира в Барселона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Николай Златарски от "Има такъв народ": Гласувам за нещо ново, нещо различно

Гласувам за нещо ново, нещо различно. За промяната от която всички се нуждаем. Това заяви третият в листата на „Има такъв народ“ за област Кюстендил Николай Златарски. Бизнесменът и общински ръководител на партията гласува машинно в Дупница. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина