Разкриха любовните игрички, които играят мъжете

NetNews

Флиртът и играта са част от любовните взаимоотношения. Те добавят вълнение, ако умеем да флиртуваме, разбираме интересни неща за другия. Следващата стъпка, която ни вълнува, особено ако нямаме сериозен партньор е на какъв етап са взаимоотношенията ни с обекта на нашите желания. Понякога жените стават част от играта на мъжете, която минава извън приятния флирт и опознаването. Мъжките игрички целят да запалят интереса на жената, но невинаги целят създаване на връзка с нея. Понякога господата наистина имат интерес и избират глупавите игрички, за да „изпитат“ бъдещата си половинка, но се случва точно това да ги провали, пише trafficnews.bg.

Вижте 8 от най-често срещаните и за какво може да са показател:

Пазене на връзката в тайна

Как може да разберете, че някой не иска да се разбере за вашите взаимоотношения? Рядко излизате на заведения, кино, разходки на оживени места, за да не ви видят познати, че споделяте компанията си. Или ако посещавате заведения, то те са отдалечени, скрити, места, в които е малко вероятно половинката ви да види свой познат. Причините да ви крие може да са много – има връзка, но вие не знаете, не търси сериозно обвързване, а само забавление, оглежда се за нещо по-добро.

Прикриване на интереса към вас

Въпреки че наистина се интересува от вас, с държанието си иска да покаже, че не е така. Не би искал да разкрива какво наистина изпитва към вас.

Липса на последователност

Още една мъжка игричка, която може да провали шансовете на един мъж за връзка е непоследователността. В един момент се държи топло към вас, показва активност, в друг сякаш се дистанцира.

Преструва се, че харесвате едни и същи неща

Когато сме влюбени, понякога е трудно да различим интереса към нас от фалшивостта. Мъжете са добри в това да ни заблуждават, че интересите са ни сходни, само и само да впечатлят или да получат някаква изгода.

Умишлена ревност

Признак за ниско самочувствие на един мъж и може би незрялост в отношенията е това да предприема действия с цел да накара жената, която харесва да го ревнува. Само защото така се чувства харесван, важен.

Кара ви да чакате

Пишете му в социалните мрежи, но дълго чакате за обратна връзка. Дали всеки път е зает или просто играе поредната си игричка, с която да ви накара да не си мислите, че твърде много ви харесва. А може би пък наистина няма интерес към вас?

Умишлено не ви пише пръв

Очаквайки вие да поемете инициативата. Това е напълно погрешно, ако случайно става въпрос за някаква тактика, защото и двамата участници в любовните взаимоотношения трябва да са активни. От друга страна, ако харесате някого и той не ви пише никога пръв или го прави по-рядко от вас, може би няма сериозен интерес към вас.

Все още поддържа приложения за запознанства или пък комуникира и с други жени

Помислете за тези неща, които може да са червен флаг. Играчът никога не се оставя без страничен флирт, който невинаги е безобиден и е показател за това колко държи на вас.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Юноша на ЦСКА ще играе в Ботев Вр

Юношата на ЦСКА Самир Аяс ще се премине в Ботев Враца до края на сезона. За последно халфът игра в Индонезия, но тъй като стартът на местното първенство е отложен, той предпочете да се завърне в България и да помогне на Веселин Великов и играчите в заключителния дял от шампионата. […]