Рецепта за вечеря: Печени пилешки бутчета с хрупкава панировка

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Необходими продукти:

6 пилешки долни бутчета

сол – на вкус

олио

2 яйца

брашно

галета

масло

Начин на приготвяне:

Осолете пилешките бутчета добре.

В отделна купа изсипете брашното и галетата, а в третата купа разбийте яйцата.

Оваляйте бутчетата първо в брашно, след това в разбитите яйца и накрая в галета. Намажете тавата с олио и подредете готовите бутчета.

Поставете малко масло върху всяко бутче за по-добър вкус.

Печете бутчетата в добре загрята фурна на 180 градуса за 80 минути. Ако е необходимо, намалете температурата, за да не изгорят. Изпечените панирани бутчета се сервират горещи с гарнитура по желание или със сезонна салата, пише Actualno.com.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гуардиола: Тази титла бе най-трудната

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че тази титла е най-трудната от трите такива, които „гражданите“ спечелиха под негово ръководство. За самия испанец това е девета шампионска титла, след като той триумфира по три пъти в Ла Лига и Бундеслигата с Барселона и Байерн (Мюнхен). "Този сезон и тази […]