Салма Хайек едва събра пищния си бюст в официална рокля (СНИМКИ)

NetNews

Куп филмови звезди решиха да блеснат на последната гала вечер от филмовия фестивал в Кан и определено някои се справиха с тази не особено лека задача.

54-годишната Салма Хайек предизвика същински фурор. Красавицата се появи пред феновете си в изключително тясна рокля, която едва удържаше пищните ѝ форми вътре. Бюстът на звездата преливаше от деколтето на тоалета ѝ.

Видът на Салма бе допълнен от леки къдрици и златист аксесоар в косата, който контрастираше красиво на тъмната ѝ коса.

За представянето си Хайек бе заложила на лек грим в естествена гама, а допълнителен блясък на визията ѝ придаваше червено червило.

Актрисата пристигна на събитието със съпруга си Франсоа-Анри Пино. Двойката изглеждаше щастлива, докато позираше пред фотографите на червения килим. Връзката на двамата датира още от 2009 година и от тогава са просто неразделни, като на всяко голямо събитие са заедно и щастливи, пише jenata.blitz.bg.

Салма винаги е било притежателка на доста големи естествени форми, но бюстът ѝ напоследък расте скокообразно и пластичната хирургия няма нищо общо с това. Тя се оплака, че заради напредването на възрастта и влизането в менопаузата, хормоните ѝ са се разбъркали съвсем, което кара гърдите ѝ отново да растат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Селският учител, който стана президент на Перу

Доскоро Педро Кастильо е селски учител, а сега застава начело на държава с 32 милиона жители. Обещава им национализация и морален консерватизъм, но въобще не разполага с нужното за грандиозните планове мнозинство. Село Пуня в Андите се състои от едва двайсетина къщи, свързани с черни пътища. До 2017-а година Хосе […]