Сашо Кадиев и новата му любима с обща СНИМКА

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Както стана ясно по-рано, видна красавица е новата жена до водещия Александър Кадиев. Това е моделът Ивелина Чоева. Интригуващо е обаче, че двойката има официална снимка, датираща много преди медиите да разберат за връзката им. Хубавата Ивелина се радва на изключителен успех – включена е само преди дни в престижната класация "30 под 30" за 2020 г. на списанието за бизнес и финанси "Форбс България". 23-годишната хасковлийка е класирана от журито в категорията "Социално предприемачество" със своето сдружение "Помощ за теб". От "Форбс" посочват, че за тях това са 30-те българи, които имат всички необходими умения и горят от желание да променят света. Ивелина е била удостоена с тази чест заради безплатното мобилно приложение за жени и деца – жертви на домашно насилие, създадено от нея. "Аз лично не съм била жертва, но близки приятелки бяха в подобна ситуация. През 2018 се запознах със статистиката в България и си оказа, че страната ни е в челните места не само в Европа, но и в света. Започнах да работя с IT екипи, които довършиха приложението. В него събрахме всякаква информация с помощни центрове, национални спешни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да направим нещо, което да бъде полезно не само на жертвите, но и на техни приятели. Смятам, а и не само аз, че не се дава достатъчно гласност на проблема и не се прави достатъчно за неговото разрешаване", разказва приятелката на Кадиев в специално заснето видео за "Forbes".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от За Теб (@zateb_app)

Самият Сашо Кадиев лично е подкрепил каузата на изгората си, но когато е направил това никой не е подозирал, че има връзка с нея. През март миналата година двамата са застанали прегърнати пред обектива в специална фотосесия за популяризирането на приложението. Не е ясно дали тогава е започнала да гори любовта помежду им. "Насилието трябва да спре! Мъже, бъдете нежни, разбиращи, любящи. Жените са единственото красиво и любящо в живота ни. Те са нашите майки, приятели, колеги, нашите любими. Нуждаем се от повече МЪЖЕ, които имат куража да застанат ДО жените, а не срещу ТЯХ", обявил се е тогава в подкрепа на делото на приятелката си Кадиев.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от За Теб (@zateb_app)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж простреля карловски бизнесмен, докато му показва пистолета си

На 9 май бизнесменът Марин Гърдев от карловското село Васил Левски отишъл на гости на приятеля си Кирил Петков. Гърдев е известен в региона на Подбалкана и се занимава с изкупуване на скрап. 55-годишният Петков от същото село поканил бизнесмена на гости, да празнуват заедно Деня на победата. Събрали се […]