Синът на Ламбо с 80 бона годишна заплата

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Владимир Данаилов, синът на актьорите Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева, завършва четвърти курс по медицина и вече може да практикува. Той започва работа в болница в Сарасота, Флорида. Като помощник лекар Владимир започнал да получава 50 хиляди долара годишна заплата, което се равнява на около 80 хил. лв.

„Пред очите ми умряха много хора, което беше не само огромен стрес, но и страхотна закалка“, разкрива пред „Галерия“ Данаилов-младши. Майка му Ирен Кривошиева го хвали, че е бил от най-добрите студенти, изкарвал само отлични оценки.

Докато следва синът на Ламбо разчита основно на доходите на жена си Виктория, която е детска учителка. Влади категорично отрича да е профукал наследството на татко си, защото всичко в крайна сметка се инвестирало в обучението му. Сега му предстоят още четири години в които ще специализира неврология и вътрешни болести. Голямата му мечта била да помага на възрастни хора. Синът на великия актьор е напълно отдаден на лекарството призвание.

Съвсем наскоро Влади прекара две седмици в България заедно с жена си Виктория. „Оставих си работа и за следващото идване в родината. Винаги правя така, за да търся смисъл. Следващия път може да си дойдем и трима“, загадъчно намекнал Данаилов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Калановски за разпределението на мандатите в Ямбол: Законът, дори и лош, е закон

„Законът, дори и лош, е закон”. С тези думи водачът на „Демократична България” в 31-ви МИР Веселин Калановски коментира ситуацията в Ямбол, след като стана окончателно ясно, че четвъртият депутатски мандат отива при ДПС. Макар и четвърти по резултат в областта, „Демократична България” остава без народен представител тук, заради особеностите на пропорционалната система за гласуване и използвания за разпределение на гласовете метод „Хеър-Ниймайер”. „Надявам се, че това няма да разочарова и обезкуражи симпатизантите на Демократична България в Ямболска област. Вашият вот не е изгубен - гласовете Ви дават мандат на наш кандидат в друг район и Вие ще бъдете представени достойно в Народното събрание. Ще предам на колегите си всички Ваши искания, които споделихте с мен през кампанията”, казва още Веселин Калановски. По-долу публикуваме пълния текст на неговото обръщение.