Тамара Глоба: Куп пари и щастие за 5 зодии през юни

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Тамара Глоба е един от най-добрите астролози в световен мащаб. Знаменитата експертка в разчитането на звездите разкри какво може да очакваме от първия летен месец, предава jenata.blitz.bg.

Според Глоба през юни представителите на 5 зодии ще се радват на много щастие. Според нея животът им ще се преобърне и преобрази до неузнаваемост. Астроложката вещае на тези знаци много пари, успехи в кариерен и любовен план и неописуемо щастие. Тя е категорична, че това ще е най-хубавият им месец от годината. Звездите обещават успех през юни 2021 година на Телеца, който в началото на месеца буквално ще хване "бика за рогата" или в нашия случай "късмета за опашката".

Според Глоба представителите на този знак ще успеят да завържат контакти с необходимите хора, за да постигнат всичките си цели. Този летен месец ще се окаже силен и за личния живот на Телците. Юни ще нареди всичко при Близнаците, което не е минало по план. Късметът ще стане техен спътник не само в професионалните дела, но и в любовните. Астрологът отбелязва, че този знак ще има възможност да покаже лидерските си качества в началото на месец юни. Първият летен месец ще бъде много успешен и за Лъвовете. През юни съдбата ще бъде на страната на тези, които работят в социалната сфера или се занимават с творчество. Всяко начинание на Лъвовете през този период ще бъде увенчано с успех.

Ще може да постигнете всичките си цели, стига да решите, че искате това да се случи точно сега. Юни ще донесе много приятни промени за Девите, нови предизвикателства и постижения. Според Тамара Глоба представителите на този знак дори не трябва да влагат кой знае колко много усилия, за да им потръгне. Ако имате нужда от помощ, може да я получите от хора от вашето обкръжение. Юни ще е най-успешният месец и за Водолея. Глоба съветва всички сериозни планове и цели да бъдат изпълнени именно в този период. В началото на лятото някои от представителите на знака ще могат да превърнат едно от хобитата си в източник на доходи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Една компания с инвестиция от 1 млрд. EUR при съседите

Германската група REWE, известна в България с това, че оперира една от големите хранителни вериги у нас – Billa, ще влее в румънската икономика близо 1 млрд. EUR в следващите 8 години. Парите ще бъдат инвестирани в нови магазини и логистични центрове. Това ще стане чрез компания, с която REWE […]