5 женски лъжи в секса, на които не трябва да вярвате

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Дори жената да се кълне, че това е истина, мъжът винаги си има едно наум.

„Вече свърших!“ е най-разпространената лъжа. Жените са се научили не просто да изричат тези думи убедително, гледайки мъжа право в очите, но дори са спецове в имитирането на оргазъм, пише trafficnews.bg.

„Размерът не е важен.“

Уви, това не е така. Колкото е по-голям пенисът, толкова повече нервни окончания ще задейства. И колкото по-малко е достойнството, толкова по-убедително жената ще заявява, че за нея размерът е без значение.

„Никога не съм мечтала за тройка с двама мъже.“

Обществото принуждава жената да бъде приличен човек. Само мъжът може да си позволи такива желания, сякаш само той има правото да се радва на живота, при това ще получи и похвали.

„Толкова хубаво не ми е било с никого!“ е просто комплимент. Мъже, не се възгордявайте. По-скоро това е награда за старанието и пролятата пот.

Но когато жената повтаря фразата постоянно и настоява да се видите отново, макар и да не става въпрос за сериозни отношения, може пък и наистина мъжът да е бил невероятен в леглото.

„Ти си ми третият.“

Обикновено на въпроса колко мъже е имала жената, тя изрича едноцифрено число. И обикновено то е от едно до пет. Ако е съвестна и не обича да лъже много, то е от пет до десет. Реалният брой на партньорите ѝ обаче не знае дори най-близката ѝ приятелка. Жената действа на принципа „Броят се само регистрираните, а Иван изобщо не го броя, защото е Козирог“, например.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Треньорът на Виляреал си купи отбор

Треньорът на Виляреал Унай Емери вече е собственик на третодивизионния отбор Реал Унион. След няколко месеца срещи и щателен и подробен анализ на ситуацията в клуба, Емери предприе стъпката към неговото закупуване. Придобиването на клуба от страна на Емери е било предвижено от неговия брат Игор Емери, който познава ситуацията […]