5-те най-опасни жени за връзка според зодията

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Всеки мъж иска да има до себе си жената мечта. Жена, която да блести ярко, да очарова и по възможност да съхрани това през целия им съвместен живот. Според астролозите обаче жените от определени зодии могат да бъдат коварни изкусителки и в крайна сметка едни фатални любовници, пише tialoto.bg.

Всеки един знак притежава базови черти на характера, но кои са най-опасните и непредвидими жени според зодията. Вижте топ 5:

5. жена Близнаци

Ако един мъж иска да получи вечната борба на противоположностите, знамето „Близнаци“ е в неговите ръце. Тази жена може да ви скъса нервите, според астролозите живее на принципа „от любовта до омразата ни дели само крачка“. Двойствеността на душата на жената Близнаци по никакъв начин не се комбинира с понятия като преданост и постоянство. Подобно заключение на астролозите обаче не бива да обърква един истински мъж и съветът е по-добре да повярвате на сърцето си.

4. жена Телец

Тя е напълно непредсказуема в действията си и обича да обърква мъжа. Жената Телец знае как с един поглед да заблуди всеки мъж, докато той се чуди как да ѝ угоди и да отговори на нейното настроение. Но всичко е напразно. Независимо дали става въпрос за еуфория или меланхоличния вид на страдаща дама, жената Телец мислено изчислява на какви материални разходи е способен нейният господин. Уви, кесията на годежа в този случай регулира сърдечните чувства на тази привлекателна жена. Когато в нейното гнездо не остане перо, тя ще остави мъжа безмилостно, отлетявайки към друг, по-богат обект на любовта.

3. жена Рак

Тя е истински капан за мъж, който си представя, че е вечен ерген. Прехвалената свобода ще остане зад вратата и до нея ще се събуди като опитомен орел. И след известно време, вече като законен неин съпруг, ще си задавате десетки пъти въпроса: „Защо не се ожених за сираче?“. Защото да живееш в роден дом сред постоянно пребъдващите роднини на любимата жена е чисто мъчение. Все пак можете да се примирите с това нещастие. Най-лошото е, че жената Рак е непосилно амбициозна и кариерата ѝ е преди всичко. А съпругът ѝ, ами той е обект за управление, безобидно домакинско същество, кротко изпълняващо нейните указания.

2. жена Лъв

Връзката с Лъвица е много интересна. Тя с лекота ще отхвърли короната на един мъж, но ще заеме импровизирания му трон, на който той е седял дълго време, считайки се за изключителен човек. Странно, но мъжът дори няма да усети тези промени в началото. Напротив, енергичната и красива Лъвица бързо ще спечели сърцето му. Мъжът със сигурност ще иска да бъде управляван от очарователна и волева жена за известно време. И когато се осъзнае, ще бъде твърде късно. Жената Лъв вече ще е завзела напълно жизненото му пространство. И сваленият владетел с горчивина ще си признае, че дните на матриархата са се върнали.

1. жена Скорпион

Дяволски добра, съблазнителна, гукаща като гълъб. Мъжът веднага попада под нейния чар, без да подозира, че тази красавица някой ден може да го нарани болезнено. Той като невинно агне, мигайки с очи, ще позволи, образно казано, любимата да пие кръвта му. Идилията обаче изведнъж ще приключи, щом жената Скорпион усети тихо недоволство и мърморене. Нейното ужилване веднага ще влезе в игра и светът може да ви се стори тесен. Отмъщението на жената Скорпион понякога е много изискано и ужасно.

Ако искате да видите една жена Скорпион като враг, спокойно може да я оставите без подарък за важен за нея празник. Или пък на рождения ѝ ден да дойдете дори без букет. Ще съжалявате жестоко. Но имайте предвид, че един скъп подарък като форма на извинение е още по-голям гаф и тя ще го приеме като най-лошото ви дело.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

44-годишен, без други заболявания загуби битката с COVID-19

303 са новозаразените с Ковид-19 у нас за последните 24 часа. От началото на пандемията са починали 17 700 души. 38 нови случая са регистрирани през последното денонощие, като повечето са имали сърдечни заболявания. 44-годишен здрав мъже също е сред жертвите на вируса за последното денонощие. Починали са: – жена […]