Люси Иларионов загуби управление върху колата си и отнесе много псувни (СНИМКА)

NetNews

Спипаха режисьора Люси Иларионов в страшно нарушение на пътя. Той паркира колата си в пътно нарушение на столичния булевард България.

Фотосите са публикувани във Фейсбук групата "Забелязано в София" с описание: "За режисьорчето на поп фолка правилата не важат" и показват Люси, който е качил колата си на велоалеята и тревните площи около булеварда.

Публикацията предизвика вълна от коментари по адрес на режисьора. Самият той разказа пред Телеграф, че нарушението е след повреда на колата му. Той заяви: "Денят, 5 март, в който е заснето съответното нарушение, се движих по булеварда малко преди 17 часа с Ани Хоанг. Бързахме за снимки и карах в най-лявата лента. Когато ми се наложи да се престроя в дясно, тъй като трябваше да завием, изгубих контрол над автомобила. Воланът се въртеше, но не управляваше посоката на колата.

Ситуацията ме уплаши предвид трафика в този час. Посоката за движение беше натам, накъдето са завъртени гумите за последно. Започнаха да ни свирят от всички страни. Нямаше как да натисна рязко спирачка, единственото, което ми хрумна, беше да дам още малко газ, да се кача на бордюра и да спра там", обясни Люси. Той звъннал веднага на майстора си да дойде заедно с пътна помощ. Оказало се, че проблемът е счупен кормилен болт на рейката.

Люси и Ани прекарали 20 минути в чакане, през което време отнесли всякакви обиди. "Никой не ме попита защо съм спрял толкова нелогично. Никой не предложи помощ", оплаква се Иларионов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Приоритети в програмата на Възраждане

Някога хегемон и незаобиколим фактор в Източна Европа, днес ролята на България е сведена до геополитическа периферия на общоевропейския глобализационен политически проект, наречен Европейски съюз. От първостепенна политическа и военна регионална сила през първата половина на 20-ти век, страната ни деградира до държавоподобно образувание (колония) със затихващи функции. Преходът в […]