Майката на изчезналия Емил Боев: 60 мъчителни дни в очакване…

NetNews

Иванка Стоянова, майката на изчезналия преди два месеца след началото на „Сурва“ в Перник Емил Боев, използва социалните мрежи отново да призове за информация, която може да доведе до намирането на сина й.

„60 дни… 60 мъчителни дни в очакване… Няма следа от синът ми Еми. Чакаме, търсим, обикаляме и пак чакаме някакви новини… нищо! Питам се как изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор. Защо човешкия живот в България е толкова незначителен, защо се мисли за всяко същество като избирател но не и за Човек?

Защо има толкова изчезнали хора, които не се намират никога?

На какво се дължи мълчанието на полицията за изчезването на детето ми?

Некадърност, немърливост, бездушие, некомпетентност, умишлено прикриване на „някой“ си. Не знам и надали ще узная някога! Уви, те са ненаказуеми и това е достатъчно за да загърбят поредния случай на изчезнал Човек!

Питам се, кой е застрахован, че няма да се случи подобно нещо на него или на някой близък, кой е сигурен, че утре моите сълзи няма да са в неговите очи и да молят за помощ!

Вие всички добри хора,които споделяте снимките на момчето ми и се опитвате да ми помогнете, бъдете здрави и никога да не изпадате в подобна ситуация! Благодаря ви от сърце!

А аз продължавам да чакам детето си и да се моля някой някъде да си свърши работата… Моля, умолявам всеки, който има някаква информация да ми се обади на тел. 0889912128″, написа Стоянова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Специалисти от ВМА с първа за годината чернодробна трансплантация

Снимка: ВМА Специалисти от Военномедицинска академия (ВМА) извършиха поредна чернодробна трансплантация, която е първа от началото на 2023 година. Реципиентът и донорът са мъже – и двамата на 58 години. Трансплантацията започна късно вечерта на 26 март. Експлантацията бе извършена във великотърновската болница, като по-рано през деня екип на ВМА […]