Майката на Ноле: Условията в хотела са ужасни, има хлебарки

NetNews
Майката на Ноле: Условията в хотела са ужасни, има хлебарки

Снимка: БГНЕС

„Държат го като затворник, условията са ужасни. В хотела, ако това може да се нарече хотел, има хлебарки, храната е ужасна“. Това заяви майката на Новак Джокович Дияна относно центърът за настаняване на бежанци в Мелбърн, където световният номер 1 в тениса бе настанен, след като му бе отказано да влезе в Австралия.

Още по темата

6 яну 2022 20:07

290

Джокович ще трябва да изчака във въпросния център до понеделник, когато съдът ще разгледа неговата жалба срещу отказаната му виза и ще бъде взето крайно решени дали той ще може да участва в Откритото първенство на Австралия. „Говорих с него преди няколко часа, той е добре, разговаряхме за няколко минути. Опитваше се да заспи, но не можеше. Можете да си представите как се чувствам като майка, чувствам се ужасно през последните 24 часа. Държат го като затворник не е честно, не е човешко. Надявам се той да остане силен, ние също се опитваме да му дадем сили. Надявам се да спечели“, сподели Дияна пред медии и фенове на Джокович в Белград.

Бащата на тенисиста Сърджан определи действията на Австралия като „политически“. „Новак е Сърбия и Сърбия е Новак. Това няма нищо общо със спорта, това е политическа атака. Няколкостотин милиона души от Запада не могат да понесат, че Новак е най-добрият спортист в света. Като унижават Новак, те унижават Сърбия и сръбския народ“, каза Сърджан, който сравни сина си с Исус Христос и Спартак.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петъчен киноафиш Ямбол

Новата година на голям екран в Ямбол стартира с три премиерни прожекции: KING MAN: ПЪРВА МИСИЯ, МУЛАН ПРИНЦЕСАТА ВОИН и КЛИФЪРД, ГОЛЯМОТО ЧЕРВЕНО КУЧЕ. Единственото кино в Ямбол – „Елит” предлага и тази седмица топ заглавията СПАЙДЪР-МЕН: НЯМА ПЪТ КЪМ ДОМА 3D и МАТРИЦАТА: ВЪЗКРЕСЕНИЯ. Вижте цялата програма на киното за 7-13 януари 2022 г.
колаж киноафиш Ямбол Мулан и Кингс ман