Майка, лъгала, че дъщеря ѝ е болна, събирала дарения и я оставила да умре

NetNews

Кели Търнър от Колорадо беше обвинена в убийството на дъщеря си, чрез която е печелила пари с измама. Това съобщава Mirror, цитиран от "Блиц". Жената разказала на обществеността, че дъщеря ѝ има рядко фатално заболяване, а седемгодишното момиче твърдяло, че страда от гърчове, тежки алергии и чревна недостатъчност.

Няколко месеца преди смъртта на детето било организирано набиране на средства, за да може то да изпълни мечтите си. Така доброволците се маскирали като анимационни герои, за да угодят на детето. За момичето били събрани над 22 000 долара.

Детето починало преди три години. Доскоро се смятало, че момичето е починало от болестта. Но разследване показва, че това не е така. Според разследващите жената е спряла да се грижи и да храни дъщеря си, за да я остави да умре, тъй като качеството ѝ на живот според нея е било ниско.

Търнър е обвинена в измама в размер на повече от 538 хиляди долара.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Папата осъди консуматорското отношение към Рождество Христово

Мнозина са забравили истинския смисъл на празника Рождество Христово и са се поддали на консуматорското мислене. "Подаръци, покупки, суетене – консуматорството похити нашето Рождество. Във Витлеем (мястото на рождението на Христа) е имало бедност и много любов", каза в традиционната си неделна проповед Папа Франциск. Той призова "да се върнем […]