Майка на 14-годишно изчезнало момиче: Полицията бездейства, докато педофили търсят нови жертви

NetNews

Педофили денонощно търсят нови жертви в социалните мрежи, а полицията бездейства и не прави достатъчно, за да противодейства на това. За това сигнализира пред ФАКТИ потърпевша майка.

Силвия Алексиева ни разказа, че нейната 14-годишна дъщеря Маги Алексиева е в неизвестност. До момента майката на момичето няма никаква информация и не е потърсена от полицията. На 18 юни от Кризисния център в Пещера е изчезнала Маги, като до момента не се знае къде е.

Майката подава многократно информация към полицията, че дъщеря ѝ е имала контакт с педофил с инициали К. Ц., който в интернет пространството се представя с прякор Рони. Същият има и много други фалшиви профили с различни имена. През месец май момичето е локализирано в дома на същия, който е на 29 навършени години и е известен на полицията с блудствата си с малолетни. Насилникът е от село Врачеш, община Ботевград.

До момента след многократните жалби от майката на момичето същият е викан само да дава сведения и не се предприемат никакви мерки срещу него от страна на службите. Силвия Алексиева ни разказа, че се опасява, че пак е при същото лице и се тревожи, че няма да види дъщеря си. Настаняването в кризисния център от страна на майката е било именно, за да я опази. Срещу 14-годишното момиче е упражнявано сексуално насилие и жигосване, за което има съдебна експертиза.

Хората, които имат допълнителна информация за издирваното момиче, могат да сигнализират на телефон 112. Сигнали за педофили и сексуални насилници в интернет могат да се подават и на сайта на ГДБОП Cybercrime.bg или на телефон 0885525545.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Киров отрече да е водил разговори с Михайлов за националния отбор

Николай Киров отрече да е водил разговори с Борислав Михайлов, за да поеме треньорския пост в българския национален отбор по футбол. „Никой не ме е търсил от БФС, не съм се виждал с Борислав Михайлов, защото бях в Турция. В момента си почивам“, каза той пред Gong. Междувременно редица медии […]