Майка на 2 деца се бори с множествена склероза, нуждае се от помощ

NetNews

Майка на две деца се нуждае от финансова подкрепа, за да се лекува от множествена склероза.

Весела Николова е от София. Преди 12 години е диагностицирана с множествена склероза. При раждането на второто ѝ дете здравето ѝ се влошава.

„Минала съм различни терапии, спиране на пристъпите, експериментални лечения, добавки, но болестта прогресира. При мен просто формата на множествена склероза е прогресираща и то доста бързо“, коментира тя.

Единственият шанс за спасение за Весела е химиотерапия с присаждане на стволови клетки в болница в Москва. Лечението струва 50 000 евро, сума непосилна за семейството ѝ.

„Лечението в Москва зависи от степента на увреждането и формата. На мен ми дадоха между 70-90% шанс за спиране на болестта и евентуално възстановяване на двигателните ми функции. Като разбрах за това лечение, така се обнадеждих, че мога да се излекувам, да си отгледам децата“, отбеляза още тя.

Всеки, който има възможност да помогне на Весела може да дари средства на:

Дарителска сметка: Весела Николаева Николова
IBAN: BG38STSA93000029884330
BIC: STSABGSF

Вижте повече в репортажа на Светослава Шикова и телевизия Bulgaria ON AIR

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Експерт: Не за първи път наблюдаваме кампанийна активност

„Не за първи път наблюдаваме кампанийна активност. Не съм слушал 5 часа записи, но от това, което се изнесе, не видях нещо, което може да съставлява престъпление против републиката. Още по темата 25 юли 2022 13:38 5 22 мар 2022 10:09 58 Все пак, когато има сигнали, прокуратурата трябва да […]