Македонците мразят българите за едно, сърбите за друго

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Македонците мразят българите за едно, сърбите за друго

Снимка: БГНЕС

Една по-голяма част от македонците са възпитавани да мразят българите. Македонците мразят сърбите за друго, а албанците за трето. В Македония всички очакваха заседанието на КСНС. Никой не е изненадан от твърдата, ясна и чиста позиция на президента Румен Радев. Това заяви пред БНР журналистът от Република Северна Македония Владимир Перев.

„Няма никакви изненади по отношение на това какво е казано и какво се очаква от българския премиер и от българската актуална политика по отношение на Македония в този момент. Кирил Петков идва в Македония да разговаря за неща, за които много отдавна е говорено и не е постигнато досега никакво съгласие“, допълни Перев.

Той посочи, че не трябва толкова да се занимаваме „с високи теми и големи мъдрости“, а „малко да приземим топката, да се смирим и да гледаме с по-обикновени очи към политиката“.

„Премиерът на РСМ е командван от сили извън Македония“, отбеляза още журналистът.

Според Владимир Перев голяма част от македонците мислят, че американците, англичаните или ЕС ще притисне България, а тя ще се съгласи. Причината е, че винаги е била притискана от руснаците, от Москва, че България е била окупирана държава, че никога не се е развивала самостоятелно.

„Американците са царе на правене на компромиси, обаче за чужда сметка. Защо не направят компромиси и да пуснат мексиканците да живеят в Ню Мексико или в Тексас“, коментира македонският журналист.

„Не може да има компромис между Македония и България“, смята той.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тунингован Nissan GT-R извади камион, заседнал в снега (ВИДЕО)

Любопитен инцидент се случи онзи ден в Босна. Nissan GT-R изтегли TIR, като му помогна да излезе от снежния капан. Видеото със спасяването на камиона събира все повече гледания в интернет. По-конкретно става дума за това, че камионът Volvo FH засяда на заснежен планински път – започва да буксува на […]