Мани Пакиао обяви края на славната си кариера

NetNews

Само ден след като се появи информацията, че Мани Пакиао ще се кандидатира за президент на Филипините, самият боксьор обяви края на славната си кариера. На 20 септември бе излъчен запис на негово интервю за видео подкаста на журналистката Тони Гонсага и именно там Пакиао разкри решението си.

“С боксовата ми кариера е свършено. Боксирам се от много дълго време и семейството ми винаги ми е казвало, че е време да спра. Ако в началото ви бях казал, че ще стана световен шампион и че името ми ще е световноизвестно, нямаше да го сметнете за възможно”, сподели Пакиао.

Той не просто е световен шампион, а такъв в осем различни категории и съвсем нормално е считан за един от най-великите за всички времена. От 2016-а той е сенатор на родината си, но това не го спря да покорява нови и нови върхове на професионалния ринг. Последният му двубой се оказа поражение от Йорденис Угас за титлата в полусредна категория на Световната боксова асоциация.

Пакиао приключва кариерата си със статистика 62-8-2.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тези лекарства намаляват риска от смърт при коронавирус

Лекарствата за хипертония, приемани от милиони руснаци, намаляват риска от смърт при коронавирус с една трета, показва проучване. Експертите установяват, че пациентите със COVID-19, които получават рецепти за тези лекарства, са с 33% по-малка вероятност да умрат или да попаднат в отделения за интензивно лечение. Това са лекарства от групата […]