Манолова: ГЕРБ и ИТН са като ансамбъл за синхронно плуване

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Прокуратурата се самосезира по абсурдни небивалици – ГЕРБ и ИТН са като ансамбъл за синхронно плуване, включи се и главният прокурор. Това каза председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме" Мая Манолова пред журналисти в Народното събрание.

"След поредната интрига от страна на ИТН парламентаризмът направо загреба дъното", подчерта Мая Манолова.

Тя коментира, че е поразителен синхронът между действията на ИТН и ГЕРБ.

"Те са като ансамбъл синхронно плуване. Включи се и главният прокурор. Спецпрокуратурата не се самосезира нито за пачките в чекмеджето, нито за 70 млн. такса спокойствие от хазарт, нито за теча от държавния резерв. Там един тон гориво е потънало в земята, нито за 10 млн. долара, преведени без основание от ВМЗ в посока Сърбия отново такса спокойствие, а се самосезира по абсурдни небивалици, разпространени от депутати от ИТН", допълни Манолова.

"Много показателно е, че в момента, в който Правната комисия и парламентът се занимават със закриването на спецсъдилищата и спецпрокуратурата, те се самосезираха именно срещу депутат – острието на искането да бъдат закрити тези структури", каза Манолова.

Тя обясни, че Татяна Дончева не е председател на парламентарната група, нито е заместник-председател. "Кой с кого се среща в частно качество, особено двама адвокати, няма как да е предмет на обсъждане в парламентарната група. Смятам, че твърденията са абсурдни", заяви още Мая Манолова.

Тя попита кой е основният противник на ИТН. "ГЕРБ ли или "Изправи се БГ! Ние идваме", каза още тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

City Transformer променя ширината си и решава проблеми с паркирането и трафика

Мюнхен, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Освен всички познати производители на изложението в Мюнхен тази година има и производители, които за първи път се представят на такъв голям форум и едни от тях са създателите на City Transformer. Компанията е нова на пазара и към момента единственият […]