Манолова: Промяната става подмяна. Това е моделът на ГЕРБ, но приложен от четворната коалиция

NetNews

„Това правителство се оказа правителство на богатите приятели. Новото правителство вместо да строи магистрали, ще стори живот за батерии”. Това заяви Мая Манолова по време на учредяването на партията „Изправи се, България“, цитирана от Нова телевизия.

„Голямото разочарование след първите 100 дни от управлението на Петков е, че вместо да разгради управлението на Борисов – той го надгражда. Прави сделки с оръжия на тъмно”, каза още тя.

По думите ѝ промяната се е превърнала „в призив да даряваме заплати за оръжие”. „Промяната става подмяна. Това е моделът на ГЕРБ, но приложен от четворната коалиция. Ние не можем да бъдем част от този модел”, категорична беше Манолова.

„Не можем да стоим приведени и да се правим на безучастни. Затова се изправяме и създаваме първата партия на обикновените хора, социалната партия на България с дневния ред на българските граждани”, добави Мая Манолова.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Неймар е новото рекламно лице на колите, които ще се правят край Ловеч

Футбулната суперзвезда Неймар идненадващо се превърна в новото рекламно лице на електромобилите Next e.go, които по предварителни планове трябва да зопачнат да се сглобяват и в България. Бразилският нападател на футболния клуб Пари Сен Жермен е новият глобален посланник на амтомобилната марка, централата на която е позиционирана в германския град […]