Манолова: Рашков да влезе в „Булгаргаз“

NetNews

„Призовавам Бойко Рашков да влезе в „Булгаргаз“ и да установи защо има само 17% газ в Чирен. Фирмата „Мед“ ще продава с 30% надценка и плюс 5 евро над пазарната цена. Това са точно 10 млн. лева, които спокойно ще си разпределят за комисиони. Тази фирма е договорила по-висока цена без търг. Има фирми, които са близки на властта и печелят за сметка на войната в Украйна и на гърба на българския народ“, коментира Манолова пред NOVA NEWS.

По думите ѝ ВСС ще остави Гешев на поста главен прокурор. „Въпросът е дали членовете от квотата на БСП отново ще гласуват в негова полза. Той може да бъде отстранен чрез смяна на членовете на ВСС, който можеше да се промени в непостоянно действащ орган“, посочи тя.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Десислава Атанасова: При ГЕРБ имаше хляб, а сега само зрелища

„При управлението на ГЕРБ нямаше толкова зрелища, но хляб имаше за всички. Сега няма хляб за хората, освен за неколцина политически лидери и техните приятели. За всички останали има пошли зрелища.“ Това заяви в декларация лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова при откриването на новата парламентарна сесия след Великденската […]