Манолова: Хората треперят за оцеляване, а в ЦИК си раздават подаръци

NetNews

"Скандално и неморално решение от страна на членовете на Централната избирателна комисия, които в две последователни заседания през месец ноември си разпределиха коледни подаръци". Това заяви пред "Евроком" председателят на "Изправи се.БГ" Мая Манолова.

"Представете си в ситуация, в която хората треперят за здравето си, за живота си, за живота на близките си, за работата си, за това как ще оцелеят през зимата, те си разпределиха средства за мобилни телефони. По 1400 лева единият", изрази своето възмущение председателят на гражданската платформа.

"След като 10 години имаше забрана да се разпределят възнаграждения на представители на държавата в бордове на публични предприятия. Сега те решиха да развържат този режим. Не е ясно какво се е променило от кабинета "Борисов" 1, когато бяха приети тези правила, и "Борисов 3", освен усещането, че тази власт се сгромолясва и това е раздаване за последно", сподели още Манолова.

"Тези пари не могат да стигнат до хората, защото обещаните средства от първата вълна, първата икономическа криза, не са стигнали нито до бизнеса, нито до гражданите. Получени са само тези 173 хиляди лева за малки фирми и микропредприятия, но тези от три до десет хиляди лева се получават само срещу комисионна за посредника, която е в размер на 3000 лева. Корупцията е стигнала и до плащанията за малките фирми в размер на 10 000 лева. Ние разполагаме с такава информация".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Азис призна за хормоните: Болезнено е и понякога дава психически отклонения!

Азис призна пред феновете си, че е на мъжки хормони. „Факт – взимам мъжки хормони! Пия лекарства и се инжектирам почти всеки ден. Как да си обясните иначе тази чудовищна метаморфоза?! Да се превърна в мъжа от мечтите си не бе никак лесна работа. Болезнено е и понякога дава психически […]