Мара Отварачката се сдоби с ново Ferrari

NetNews

Бившата поп-фолк звезда вече e горд собственик на чисто ново Ferrari, подарък от Мирослав. С мощното возило се похвали певицата, споделяйки няколко снимки и кратки видеа.

Според запознати цената на подобна спортна кола е между 450 и 500 хиляди лв. Ултра мощният автомобил този път е в син цвят и притежава всички необходими екстри двойката да се чувства комфортно. Това не е първият автомобил, който Мария получава като подарък от новият съпруг. Миналата година тя яхна суперскъпо Bentley.

От началото на връзката си с бизнесмена сменя няколко тузарски коли. Запознати твърдят, че Мирослав е съсобственик на автокъща. Според коментари в мрежата Мария просто кара автомобилите, които мъжът ѝ обявява за продажба.

Така освен че навърта известно количество километри на колите, които впоследствие си търсят нови собственици, Мария им прави реклама, писа „България Днес“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Катастрофа между двама 18-годишни в Ямбол

Късно снощи, 12 май, на ул. "Д. Благоев" близо до кръговото под "Боровец" са катастрофирали двама млади шофьори - по на 18 години. От полицията не уточняват дали става дума за абитуриенти.
автомобил на бърза помощ