Марина Василева е новият заместник-министър на културата

NetNews

Марина Василева е новият заместник-министър на културата

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Със заповед на премиера Гълъб Донев за заместник-министър на културата от 22 февруари 2023 г. е назначена Марина Василева.

Василева завършва международни икономически отношения с профил „Международен бизнес и мениджмънт”. Музикален мениджър с дългогодишен опит като рекламист и маркетинг експерт, била е и координатор на събития, участвала е в множество професионални музикални форуми и конференции. Марина Василева е част от работните групи на независимия културен сектор с ресорните министерства за разработването на мерки за преодоляване на COVID кризата и за създаване на регистър за свободните артисти.

Преди да поеме длъжността, от октомври 2021 г. до настоящия момент, Марина Василева е член на Управителния съвет на Българската музикална асоциация, а от 2000 г. – член на Управителния съвет на Сдружение Брас Асоциация.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ твърдят, че Русия е извършила неуспешен тест на "Сармат"

Русия е извършила неуспешен тест на междуконтинентална балистична ракета Р-28 „Сармат“ малко преди посещението на американския президент Джо Байдън в Киев. Това съобщава CNN, позовавайки се на два източника в американската администрация. Русия е уведомила САЩ предварително за изстрелването на ракетата. Тестът не е представлявал риск за САЩ, а Вашингтон […]