Маринела Арабаджиева в шок за болния ѝ съпруг

NetNews

Маринела Арабаджиева алармира чрез пост в социалните мрежи за тежкото състояние на съпруга си, който от близо две седмици е в болница, при отказ на съда да го освободи от тежката мярка "задържане под стража".

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си", започва постът на Арабаджиева в мрежата.

Припомняме, че Ветко Арабаджиев бе приет по спешност в COVID отделение и бе реанимиран, вследствие на висока температура и засегнати бели дробове. В последните седмици той е и с критично завишени стойности на туморни маркери.

Поради наличието на много съпътстващи заболявания и рисковата група 60+ в която е, защитата му многократно е пледирала за условия на самоизолация, поради големия риск от заразяване с COVID-19.

"Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от коронаинфекцията! Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич", пише още в поста на Маринела Арабаджиева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мораториум върху плащането на лихви и главници по кредити, докато трае пандемията

"Положихме много усилия и за радост колегите от Европейския банков орган разрешиха българският бизнес да ползва този мораториум и да отложим плащането на лихви или главници по кредитите в следващите месеци, докато трае пандемията". Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на работно съвещание в Министерския съвет с членове на […]