Марихуана в газова бутилка откриха митничари

NetNews

Над 9 кг марихуана в газова бутилка на лек автомобил откриха митническите служители на МП Капитан Андреево.

На 22.06.2022 г. на пункта в посока към Република Турция на трасе „Изходящи леки автомобили и автобуси“ пристига лек автомобил с български регистрационен номер, управляван от български гражданин. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в газовата бутилка са открити два полиетиленови чувала със суха тревиста маса. Направен е полеви наркотест, който показал реакция за марихуана. Наркотичното вещество е с общо бруто тегло 9.020 кг и на стойност по цени за нуждите на съдебната система 36 080 лева.

По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЛНР съобщи за превземането на две населени места

Подразделения на Народната милиция на Луганската народна република (НМ ЛНР) поеха контрола над две населени места. Това съобщиха в Telegram канала „Известия“. Според кореспондента на изданието силите на Народната милиция са поели изцяло контрола над градовете Горское и Золотой. Посланикът на ЛНР в Русия Родион Мирошник потвърди тази информация и […]