Мария Бакалова с престижна награда за продължението на „Борат“

NetNews

Българката Мария Бакалова, която изигра ролята на дъщерята на Борат в продължението на хитовия филм, грабна наградата за най-добра женска поддържаща роля на Нюйоркската критика (New York Film Critics Circle). Представянето ѝ в лентата получи одобрение и много суперлативи зад Океана.

По повод на получената награда тя написа емоционален пост в профила си във Facebook.

<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/mariabakalovaofficial/posts/139711861275560" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/mariabakalovaofficial/posts/139711861275560" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>OH MY GOD ❤️ I woke up this morning with the news that I have won Best Supporting Actress at the New York Film Critics…</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/mariabakalovaofficial/">Maria Bakalova</a> on&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/mariabakalovaofficial/posts/139711861275560">Friday, December 18, 2020</a></blockquote></div>

"Чувствам, че сънувам. Дори не знаете колко много означава това за мен! Посветих живота си на изкуството от 6-годишна възраст и това ми струваше детството… Но актьорството е моят живот и ми даде цел", написа Мария Бакалова.

Българската актриса влиза в ролята на 15-годишната дъщеря на Борат – Тутар. Тя трябва да бъде връчена като подарък за вицепрезидента на САЩ Майк Пенс.

Още след премиерата на филма експертите нарекоха изпълнението на актрисата удивително, а ролята ѝ в продължението на "Борат" се превърна в една от сензациите на годината.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заразени отказват да се изследват

„Броят на новите случаи на COVID-19 и на смъртността не намаляват с очакваните темпове след въвеждането на нови мерки, защото има скрита заболеваемост. Има заразени хора, които предпочитат да не се изследват и не позволяват да ги обхванем – да ги карантинираме“. Това обяви в интервю за предаването „Тази неделя“ […]