Мария Касимова-Моасе: Искам да не събираме капачки

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Не познавам лично Лозан Панов, но и аз, и той вярваме, че хората се събират заради каузите, които споделят. Знам каузите, за които Лозан Панов се бори, познавах и Кристиан Таков и винаги съм се възхищавала от това, което те правят. Събрахме се, защото мислим еднакво. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ писателката и журналистка Мария Касимова-Моасе, която бе издигната от Инициативен комитет за кандидат за вицепрезидент на Лозан Панов.

И двамата не искаме да се фокусираме върху подкрепата, която получаваме от партии, ние искаме да се фокусираме върху хората, заяви тя.

Когато сме си говорили с приятели, съм казвала как много неща в България не ми харесват, но сега ми спуска въже отгоре, което ми дава шанс да променя нещо, а не само да критикувам. Искам да не събираме капачки, а държавата да се грижи за това, искам да знам къде отиват моите данъци. Стига вече толкова, коментира Касимова-Моасе.

Ние отдолу крещим горе към една кула и никой горе не ни чува, горе са хора, посочи кандидатът за вицепрезидент.

По думите ѝ разделението в обществото е създадено изкуствено от политиците, за да отклонят вниманието от значими проблеми. По много каузи хората са разделени умишлено. От позицията ми за кандидат за вицепрезидент мога да кажа каузите си така, че те да се чуят, заяви още Мария Касимова-Моасе.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Джордж Клуни забранил на жена си да гледа един негов филм

Джордж Клуни е едно от най-популярните и разпознаваеми имена в света, а кариерата му е изпълнена с редица успехи, при това не само пред, но и зад камера. Той е актьор, режисьор и сценарист. И въпреки че се гордее с повечето от проектите, в които е взел участие, подобно на […]