Мартин Димитров: Радев трябваше да покани нови, млади хора, хора от протестите

NetNews

"Групата за натиск" в 43-ото Народно събрание- Мартин Димитров, Методи Андреев и Петър Славов коментираха в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" най-важните теми от родния политически живот.

"Той трябваше да покани нови хора, млади хора, хора от протестите. Ние въведохме в закона меката лустрация, а не както всички приказват. Всички, които получават достъп до класифицирана информация, трябва да бъдат проверени". Това коментира Мартин Димитров по повод президента Радев и негови действия.

"Ако си вземем уроците от последните 12 години, ние трябва да бъдем внимателни никой да няма прекомерна власт. Да има добро разделение на властите, както и да има добро разпределение. Това, че Румен Радев е президент и има и служебно правителство е концентрация на власт. Има партии, които изглежда са доста близки до него, но не трябва да допускаме същото след модела "Борисов". Тогава беше важно само какво казва Министерски съвет", допълни Димитров.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Проф. Людмил Георгиев: Политическото разделение в страната е между ГЕРБ и всички останали

"В новата предизборна кампания ще се повторят предишните кампании". С тази прогноза започна анализа си на политическата ситуация в страната проф. Людмил Георгиев, университетски преподавател, учен пред БНР. Според него хората търсят нещо ново и това е обяснението за силния интерес и подкрепа за проекта на Кирил Петков и Асен […]