Махнете тези неща от коридора, носят беди

NetNews

Коридорът определено не е най-важното помещение в дома ви, но мнозина подценяват вещите, които си позволяват да държат в него и негативното влияние, което могат да окажат върху живота, пише jenata.blitz.bg.

Всъщност ролята на коридора е изключително важна и няма да преувеличим, ако кажем че си е направо ключова.

Все пак не забравяйте, че когато влезем в къщата, първо се озоваваме в него. Именно и от него вече добиваме представа за оформлението на жилището, в което ще влезем. Всеки прекрачил прага ви попада именно там първо. Този човек обаче може да носи негативна енергия и дори и да не влезе по-навътре в жилището ви, то той може да разклати енергията във "вашата крепост". Именно поради тази причина много хора не обичат да пускат непознати в жилището си. В тази статия ще ви разкрием кои предмети в жилището ви привличат отрицателна енергия и отблъскват положителната и как това може да привлече нещастия в живота ви.

Ако някое от тези неща се намира във вашия коридор, то тогава е добре да му потърсите друго място или да се отървете напълно от него. Неподходящи снимки

Много от нас избират да декорират коридора с различни картини или снимки. Важно е обаче много внимателно да изберете какво точно ще окачите там.

Не всичко е подходящо. В коридора не е добре да сложите лични снимки и портрети, както и семейни картини. Добре е да закачите натюрморти, пейзажи или изображения на животни. Така ще избегнете негативната енергия върху себе си от останалите.

Пътни чанти и куфари Когато оставите куфари или пътни чанти в коридора, може да провокирате кошмарни събития в живота си. Например кавга със семейството ви, при която внезапно ще ви осени мисълта да се преместите. Животът блика от истории, които могат да ви изгонят от жилището ви, това е така защото енергията на къщата е многопластова и различна. Чантите и куфарите са недвусмислен намек, може и подсъзнателен, че собственикът на жилището може да се прости с него по всяко време. Куфарите оставете в килер, гардероб или на закрита тераса.

Дребни сувенири, фигурки

Отрицателната енергия е като прах. Всъщност всички лоши съобщения и енергия, които носи всеки влизащ в дома, се отлагат върху повърхностите в коридора. Ако не почиствате много добре и до блясък малките фигурки в коридора, то просто там продължава да си седи лошата енергия. Поради тази причина не е добре да трупате много неща около входната врата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как ще прекара Путин Нова година

Руският държавен глава Владимир Путин ще посрещне Нова година с роднини и приятели. Това обяви говорителят на президентството Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС. Все още не е ясно къде той ще посрещне празника. Говорителят се надява, че държавният глава ще успее да си поеме дъх. Той отхвърли някои твърдения, че […]