Мая Манолова: Трансферният прозорец за партиите очевидно е отворен

NetNews

Трансферният прозорец за партиите преди новите избори очевидно е отворен. Активните мероприятия – също. Съвпадат с ръста на доверието към „Изправи се.БГ“, който е над 50 %.

Това написа председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова по повод излезлите по-рано публикации, свързани със създаването на лява коалиция.

„Изправи се.БГ“ не е партия, не участва в трансфери. Ние сме гражданска платформа и нямаме връзка с никакви коалиции на келепира и с никакви форми на ТКЗС-та, допълва Манолова.

Не участваме и в трикове, активни ПР-мероприятия и организирани пропагандни групи за коалиции.

Още повече, че се заговори за лява коалиция, чиито ТВ-промоутъри се явяват депутати от ДПС. Забележителен инженерен детайл за набитото око на свободните журналисти.

„Изправи се.БГ“ не се продава, не се сватосва и не се разцепва, колкото и това да е блян за нашите опоненти. Ние се борим за обикновените хора. А борците за постове на червени килими винаги ще са наши опоненти, допълва тя.

Партиите, с които се явихме на изборите, са три. Коя от тях с кого преговаря е решение на техните органи, което не ни ангажира. Защото „Изправи се.БГ“ е платформата на гражданите. Не е зависила и няма да зависи от партии.

Опитите да се вбие клин в „Изправи се.БГ“ няма да успеят, пише още тя.

Днес се борихме за път, наречен от хората „лунен пейзаж“, който свърза няколко села в Северозапада, обещаван от правителствата и на ГЕРБ, и на БСП, и на кой ли не. Утре ще защитим поредния рекетиран малък бизнес. След това – други пострадали обикновени хора, от които партиите не се интересуват, особено в периода на трансферния прозорец.

Статуквото добре си живее, докато хората се борят за онова, което плащат с данъците си. „Изправи се.БГ“ е до тези обикновени и забравени от властта хора. Статуквото винаги ще е срещу тях. А ние – винаги срещу статуквото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Валери Найденов: В България се извършва „революция отгоре“

В момента в България се извършва т.нар. „революция отгоре“. Има голяма опасност на изборите през юли умишлено да не се излъчи редовно правителство. Трябва да се решат проблемите на олигархията, ако това не се случи, няма да има и желание да се излъчи правителство и да се премине към нормален […]