Меган Фокс и годеникът ѝ MGK пият кръвта си по време на ритуали

NetNews

Меган Фокс и годеникът ѝ Machine Gun Kelly си пият кръвта ритуално. Актрисата обаче изрази желание да изясни подробности около „ритуала“.

„Предполагам, че хората може да си представят, че пием от бокали и се държим все едно сме в „Игра на тронове“. Това са само няколко капки, но да, пием си кръвта един на друг, само с ритуални цели“, обясни актрисата в интервю за Glamour UK. Фокс е на корицата на априлския брой на списанието, отбеляза CNN.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

Актрисата разказа, че се занимава с астрология, метафизични практики, медитации. Когато тя и Кели изпълняват кръвния си ритуал, контролът е много важен. „Трябва да изтекат няколко капки кръв и всеки да я изпие“, обясни Фокс. „Той е много по-забързан и хаотичен, готов е просто да разреже гърдите си със счупено стъкло и да каже:“Вземи душата ми“, сподели актрисата.

Двамата са приятели с друга сгодена двойка, Кортни Кардашиян и Травис Баркър, но не излизат много често заедно. Според Фокс те са „магнетични“. Актрисата се пошегува, че не остава много време за двойни срещи заради децата им.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

По време на интервюто, Фокс станала особено емоционална, споделяйки за тримата си сина и разговорите с тях за полова идентичност, пише CNN. Най-големият, Ноа, започнал да носи рокли, когато бил на две години.

Затова актирасата си купила куп книги, част от които са написани от транссексуални деца.

„Някои от книгите са само за това как можеш да бъдеш момче и да носиш рокля; можеш да изразиш себе си чрез дрехите си, както искаш. И това дори не трябва да има нищо общо със сексуалността ти“, разказа Меган Фокс.

Тя разкри обаче, че държи децата си далеч от социалните мрежи, които според нея са „зловещи“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Серия сигнали за бомби в белградски училища

Тази сутрин в няколко белградски училища бяха получени сигнали за бомби, съобщава вестник „Блиц“. В медицинското училище в квартал Звездара малко преди 8 часа неизвестно лице съобщило, че в училището е поставена бомба. По-късно подобно съобщение било получено в Строителното училище и в Училището по туризъм и ресторантьорство. Сигнал за […]