Междублоково пространство се оказа частна собственост

NetNews

В столичния квартал "Младост 1" междублоковото пространство се оказва частно – междувременно през имота минава улица, има и детска площадка, а казусът възмущава жителите на квартала. Жители на квартала казват, че градинката от години се поддържа от общината, дори е направен и ремонт на улицата, а сега се оказва частна.

"Това е частна собственост по думи на трима души, които на 14 юли с помощта на няколко работници дойдоха и започнаха да забиват двуметрови колове. Забиването започна от вътрешната част на градинката и на мои въпроси на какво основание, защото те бяха без униформи на общината и без инженери, които да направят нужните замервания дали наистина този имот е техен и дали стигат неговите рамки, започнаха да забиват коловете. Те ми казаха, че кметът на "Младост лично им е дал разрешение да могат да заграждат и че те са в правото си и че имат такова писмо, което не ни беше показано", каза Златин Лолев, цитиран от БНТ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Роботи ще помагат на хората да се обличат (ВИДЕО)

Съвременните роботи са проектирани не само за извършване на циклични технологични процедури на конвейери, но също така са в състояние да предоставят различни услуги за решаване на най-простите ежедневни проблеми. Новият робот, разработен в MIT CSAIL, ще помогне на хората да се обличат и отчасти може да действа и като […]