Методи Лалов подаде оставка като шеф на групата на ДБ в СОС

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Методи Лалов е напуснал поста си на председател на групата на "Демократична България" с Столичния общински съвет. Това съобщи самият той в профила си във фейсбук:

Днес на заседание на групата на "Демократична България" в СОС подадох оставка като неин председател.

В израз на гласуваното ми доверие от столичани ще продължа работата си в СОС като общински съветник от "Демократична България" за изпълнение на заявената програма в рамките на закона и винаги в интерес на гражданите.

Решението ми е изцяло лично и по моя инициатива, но не е по "лични причини", както е модерно да се мотивират оставките в политическата ни реалност. Лоялността към принципите и установените правила е най-важно за мен, а различията с някои от политическите ми съдейственици не ме разколебават въобще да продължа да влагам енергията и уменията си за постигане на правова, социална и демократична държава, каквато е общата цел на мнозинството членове и симпатизанти на "Да, България" и на останалите партии в коалицията и заради което напуснах съдийската си позиция в Софийския районен съд.

Групата ни в СОС ще избере нов председател на свое заседание в следващите дни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Росица Матева: При избори „2 в 1“ ще се гласува с едно устройство

Ако изборите са по отделно няма да има нужда от закупуването на още машини за гласуване, а при вот „2 в 1“ освен обучение за секционните избирателни комисии, трябва да има и широка разяснителна кампания за избирателите. Това обясни в ефира на бТВ Росица Матева – зам.-председател и говорител на […]