Милена Живкова за починалия млад актьор Ангел Генов: Къде се разбърза, момче!!!

NetNews

"Не мога да повярвам! Играхме заедно в пиесата на Теодора Димова – "Кучката", неговият дебют в театър "София", направи силна роля, защото беше много талантлив! Къде се разбърза, момче!!!! Светло да ти е".

Така реагира актрисата Милена Живкова, позната като д-р Романова от "Откраднат живот", на печалната вест за кончината на 43-годишния актьор Ангел Генов, написа "Стандарт".

Актьорът бе открит мъртъв в апартамента си в Лондон. След като не отговарял по телефона си два дни, негови приятели повикали полиция и разбили вратата на жилището му, където открили тялото на Ангел.

Ангел Генов е син на известни актьори – Нели Монеджикова и Антоний Генов (1950 – 2006). Роден е през 1978 г., завършва НАТФИЗ „Кръстю Сарафов в класа на професор Надежда Сейкова. Играе на сцената на Театър „Българска армия“, докато не заминава за Лондон, за да постъпи в актьорската школа MetFilm School.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арестуваха и втория заподозрян за палежа на "Купола" в Благоевград

Арестуваха братята дупничани, заподозрени за подпалването на култовата сграда "Купола" в центъра на Благоевград. Единият е хванат при опит да напусне страната през ГКПП Калотина, а другият е намерен да спи у дома си в Дупница, съобщи Struma. com. Тежкото престъпление бе разкрито буквално за часове, а добрата организация на […]