Милен Керемедчиев: Видяхме падението на българския парламентаризъм

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Не виждам някакъв месия, който ние българите търсим вече повече от 30 години. Това заяви дипломатът Милен Керемедчиев, който не е оптимист за постигане на политическа стабилност в скоро време.

В 45-ото Народно събрание влязоха партии на протеста, които дадоха някакви надежди на гражданите, че наистина нещата ще се променят, че този модел от последните 12 години, толкова пъти отричан от болшинството, ще се пречупи, ще влязат нови хора, с нов морал, посочи той пред Нова телевизия.

Това 45-о НС за краткия си живот върна интереса на гражданите към работата си. Имаше висок процент на одобряемост. За съжаление, 46-ият парламент върна всичко това отново в изходна позиция. Видя се падението на българския парламентаризъм, начина на изказ, на дребни политически игри. Много кризи ще започнат да гърмят в края на годината – мигрантската, икономическата, здравната. Не съм оптимист, че нещо ще се промени в следващите или по-следващите избори, каза още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Горан Благоев: Нация с водачи може да върши чудеса

"Със Съединението и героизма в Сръбско-българската война България смайва света, защото една нация, когато има идеал и знае какво защитава, за кого се бори и най-вече, когато една нация има водачи, тя наистина върши чудеса. Светът е смаян от това, че една млада армия побеждава една армия, която има доста […]