Минеков: Възнамерявам да свърша много

NetNews

Отивам на място, където възнамерявам да свърша много. Това, което не беше свършено за 10 години, ще се опитаме да свършим за 2 месеца. Това заяви служебният министър на културата професор Велислав Минеков, след като пое културното министерство.

"Първо ще имам среща с хора, представляващи политическите партии от парламента досега, ще разговарям, ще искам да знам за техните културни програми, за техните намерения по отношение на министерството. След това ще ви споделя всичко, с което започваме, наистина е амбициозно, но все пак, ако не друго, ще дадем серия от пътеки за следващите, които ще дойдат след нас", допълни проф. Велислав Минеков.

По думите му в министерството работят добри специалисти.

"Аз ценя тяхната работа, те ще останат там, където бяха и ще работим съвместно. Работим отдавна по отношение на Плана за възстановяване и се надяваме да получим една огромна помощ, близо 50 милиона евро. Надяваме се да се случи, но за съжаление никой досега не е направил постъпки за подобен ход", каза още проф. Велислав Минеков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Разследват убийство и самоубийство в столичното метро

Тежък инцидент е станал преди минути в столичното метро в района на летище София. По непотвърдена информация, споделена от БНТ, двама души са загинали. Към 14:15 в МВР е постъпил сигнал от служители на метрото за забелязани двама души в безпомощно състояние. Става въпрос за мъж и жена, единият от […]